2012. július 3., kedd

I. Nyári összefoglaló

Régen jelentkeztem utoljára azonban az események szépen pörögtek tovább, remélem ebben a hőségben mindenki vízközelben tartózkodik, viszont megmutatkozott kik az igazi fanatikusai ennek a sportágnak és a tó vagy strand helyett a hétvégéjüket a pálya mellet töltötték hiszen már július 3.-át írunk ami azt jelenti, hogy túl vagyunk két nagyszerű rendezvényen, a Matsuri Madness-en és az V. Nissan 200sx Találkozón (és nem mellesleg ma van Varga "Spoon" Attila szülinapja aki a Missile Performance csapat egyik alapítója, sok boldogságot kívánunk ez úton is!) Nem írnék sokat mivel rengetek kép és remek videó született.

                                     

Matsuri Madness és V. Nissan 200sx Találkozó
Aki ott volt ezeken az eseményeken az tudhatja h jó hangulatban telt mind a kettő és az indulók már már a Kakucs Ring határait feszegették, sajnálhatja aki nem volt ott ezért csak egy rövid összegzést írnék:
A leglátványosabban autózó címet Thüringer Máté nyerte el ami nem is csoda hiszen backwardhoz (olyan nagy szögű drift amikor a kocsi hátulja már előrébb van) közeli beeséseket mutatott amit a Találkozóra sikerült is tökéletesítenie. Kardos Ferenc mind a két alkalommal stabilan hozta a tudását. Borsa alias "Son Goku"  a Találkozóra sokat fejlődött és jó pár szép körét tudtuk dokumentálni. Loschan Péter aki a Matsuri Madnessen volt életében élősszőr pályán szinte azonnal végigfűzte az egészet és a Találkozó napjára már nem csak hogy 3-asban egybefűzte a célegyenest de sokszor került Tsuiso (páros drift csata) helyzetbe Mátéval és Galán Erikkel aki szintén a megszokott profi teljesítményt hozta. A Matsuri Madness sajátossága volt, hogy újra a pályán láthattuk a régi "legendákat" akik a rozsdát lekaparva mutattak szép dolgokat az "újoncoknak". Persze ez csak pár pillanat a Missile Performance és barátaim háza tájáról de számos egyéni induló és más csapatok is képviselték magukat, a Matsuri Madness-en Kurucz Ádám is szépen autózott, a Találkozó napján pedig Szilágyi Kálmán aki a hátsó egyenesen is teljesített. Természetesen a név lista nem teljes, rengeteg induló volt, elnézést kérek azoktól akiket nem említettem meg, pont ezért linkelek pár mások által írt beszámolókat és persze, hogy ne tűnjek elfogultnak ;)

Gergő beszámolója

Közhír blog beszámolója

BOFOX Studio videója Matsuri Madness-ről

BOFOX Studio videója V. Nissan 200sx Találkozótól

Balintkertesz.com videója Matsuri Madness-ről

Erdei Sándor fotóalbuma V. Nissan 200sx Találkozóról


                                 

MNASZ Drift OB Street kat. összefoglaló:

A csapat számára a tét nélküli driftnapok mellet a fő figyelmet a hivatalos bajnokság street kategóriája kapja hiszen itt indul Nagyházi "Tücsök" Lőrinc és a japán vasak többsége. Íme pár információ illetve beszámoló:

Az MNASZ Drift Országos Bajnokság állása
A 3. futam után:
Profi liga




1.  Szili Krisztián
2.  Dely Domonkos

67
54
3.  Kalbantner Géza
4.  Simon Csaba

45
41
5.  Pelikán Gergő
6.  Szegesdi Gábor

37
32
7.  Varga Attila
8.  Énekes Árpád

25
24
9.  Martinák Ferenc
10. Radák János

20
12
11. Túri Attila
10
12. Szőllősi Tibor
8



Street Kupa Állása





1. Galán Erik
63
2. Nagyházi Lőrinc
54
3. Sándor Ádám
45
4. Nagy László
41
5. Hegedűs Tibor
29
6. Rózsa András
28
7. Molnár András
24
8. Hamar Ákos
23
9. Jugovits István
21
10. Klem Krisztián
21
11. Bata Dániel
21
12. Cserép Ferenc
19
13. Thüringer Máté
18
14. Rácz Attila
18
15. Hada Lóránd
16. Róna Péter
17. Kriszton József

12
7
7

Varga Károly beszámolója a 3. futamról (Missile Performance)

Jugovits István beszámolója a 3. futamról (Red Sun Service)

                                 


Persze még csak szezon közepe van így a következő eseményeket se hagyjátok ki.
Siófoki Nissan Találkozóról:
Figyelem fontos!!!

Szállásfoglalási szándékokat, regisztrációt az info.nissantalalkozo@gmail.com emailen kell megtenni. Fokozottan felhívom a figyelmeket, hogy minél előbb jelezzétek a részvételt, mert a szobákat le kell foglalnunk. Tekintettel, hogy fő szezonban vagyunk bármikor megtelhet a hotel. Regisztráció esetén azonnal kaptok egy igazolást. Amit őrizzetek meg kérlek titeket és majd hozzátok is magatokkal.
Bármi más kérdés van, az info-n azt is feltehetitek.

Illetve közeleg az idei év egyik legnagyobb eseménye is a Hungaroringen!
Promo videó




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése