2012. április 15., vasárnap

Missile Performance edzőnap


Nincs annál szebb reggel amikor megjönnek a haverok, egy 200sx dübörögve megáll az ablakom alatt, a szokásos késésem próbálom kapkodva behozni és irány a Kakucs Ring!
Aki már látott minket versenyeken az tudja h milyen jó hangulatban telik nálunk a nap, bogrács kaja, gumifüst, hülyéskedés és oltogatás. Mindenki nekiesett lecserélni az utcai kerekeit és melegíteni a 200sx S13-akat, ugyanis ez a szokásos típus amikor a Missile Performance műhelye és az Initial Dritfers sportegyesület összeröffen. Egyértelműen a nap hőse Fecó, aki nagyon sokat fejlődött és már a kézifékkel is ügyesen bánik, Máté is teljesítette a tőle elvárt brutális tempót és szöget, a lelkes kezdőket pedig a két "sempai" Cziffer és Wuki-san látta el jó tanácsokkal, persze volt aki nem hallgatott a profikra, de Tücsök is tette a dolgát a szokásos "lecseszés" után (Trololo). Minden autó jól szólt és erős volt, voltak kisebb teknikai problémák Máténak egy vízcső durrant el ami olyan rossz helyen volt, hogy nem lehetett hozzáférni, de szerencsére megérkezett a szerelők gyöngye Karesz és az előző napi éjszakai műhelyzárás után még most is egyből nekiugrott a kocsinak és egy kis idő elteltével már folytatódott is a gumigyalázás, utána még főzött, gokartozott, lefűzte a pályát Imi kocsijával... emeljük meg a kalapunk előtte!
Hogy mindenki érvényesüljön csaptunk egy hatalmas gokart futamot is, egy szóval tökéletes nap volt, és ezt szerintem mindenki nevében elmondhatom!